×
Klikka et näha rohkem tooteid
Tooteid ei leitud
Blogi arhiiv
Blogi kategooriad
Hiljutised kommentaarid
Kommentaare ei ole
Blogi otsing

Millise mütsi valiksid Sina oma lapsele ja miks?

Postitatud3 Aastad eest

Linnud laulavad ja õhus on värskust- kevad on kohe-kohe saabumas. Samas on kevadine soojus petlik- kui päikese käes on soe ja mõnus siis nurga taga varjus võib temperatuur olla oluliselt madalam. Rääkimata sellest, et hetk hiljem võib ilmataat meid juba lörtsiga üllatada. Seetõttu ongi Sinu kui vanema ülesanne ja kohustus valida lapsele õige müts, et hoida teda tuule, tuisu ja päikesega.

Mütse ja salle leidub kauplustes mitmesuguseid ja selleks, et Sind natukene aidata olemegi kokku pannud selle kevadise mütsi- ja salligiidi.

Tuukrimüts, sallmüts

Märts, aprill on ilma suhtes kõige heitlikumad ja tähtis on, et müts oleks soe, hingav ja ilmastikukindel. Kavala tuule eest kaitseb Sinu last kõige paremini tuukrimüts- ei mingit jändamist salliga- tuukrimütsi on lihtne pähe panna ja isegi lasteaialaps saab sellega ise hakkama- ei pea muretsema, et laps unustab salli või ei pane seda korralikult kaela. Tuukrimütsid on enamasti villased ja mõnusa pehme trikotaažvoodriga, mis hoiavad lapse pea soojas, aga ei aja higistama.

Tuukrimütse on saadaval erineva disainiga- on nii ümara kui kandilise lõikega. Trendikamatele on mütsile lisatud ka näiteks kroon või lõbus tutt.

Huppa laste tuukrimüts NTrend Lenne maskmüts 

Paeltega seotav müts

Mütsi suurimaks plussiks on reguleeritavad paelad, mis fikseerivad mütsi kindlalt paigale. Kui tuukrimütsiga võivad aktiivse lapse kõrvad vahepeal välja tulla(kui müts ei ole paras) siis paeltega mütsi puhul seda nii sageli ei juhtu.

Paeltega mütside puhul on ka väga suur lõigete valik- leidub nii tavalisi kui ka klappidega mütse seega on iga lapse peakuju jaoks kindlasti olemas ka täiuslikult sobiv müts.

Sel hooajal on Lenne valikus ka vahva jänesemüts ja uhke printsessimüts lastele, kes muidu mütse ei armasta.

Lenne laste sallmüts Ntrend Lenne tüdrukute paeltega müts Ntrend

Klassikaline müts

Kõige tähtsam on siiski see, et lisaks praktilisusele oleks lapsel mütsiga ka mugav ja see meeldiks talle.

Vanuses, kus laps saab juba ise otsustada, mida ta selga paneb ja ei pane otsustab mütsi valiku hoopis trendikas lõige ja äge disain. Kombineerides kihvti kaelusega hoiab ka selline müts lapse soojas- kandja peab lihtsalt ise rohkem jälgima, et kõrvad ja kukal oleks mütsiga kenasti kaetud.

Osta oma rüblikule lahe ralliauto disainiga müts, kus kõrvu katavad soojad "rehvid".

Lenne poiste müts NTrend Lenne poiste müts NTrend

Kui riided ostame tavaliselt numbri või paar suuremad, et oleks ka kasvuruumi siis mütsi peaks ostma paraja. Müts, mis ei hoia end õiges kohas ei täida ka talle antud eesmärki ja võib loodetud kasu asemel hoopis kahju tuua.

NTrendi tootevalikust leiab Lenne, Huppa, Kivati, Icepeaki jt tuntud brändide mütse kogu perele. Tutvu valikuga meie e-poes ntrend.ee

Millise mütsi valiksid Sina oma lapsele ja miks?

Kommenteeri
Vasta
Kommenteerimiseks logi sisse.

Menüü

Seaded

Meeldivaks märgitud toodete salvestamiseks loo tasuta konto.

Logi sisse