×
Klikka et näha rohkem tooteid
Tooteid ei leitud
Blogi arhiiv
Blogi kategooriad
Hiljutised kommentaarid
Kommentaare ei ole
Blogi otsing

Head uudised naistele HANSMARK nüüd NTrendis!

Postitatud3 Aastad eest

Hansmark pakub riideid naistele, kes eelistavad klassikalisi, naiselikke ja vastupidavaid rõivaid, mis on alati moes.

Hansmarki kollektsioon on mõeldud eelkõige keskealisele naisele, kes soovib täiendada oma garderoobi moodsate rõivastega, mis tänu oma klassikalisele stiilile on alati moes ja seetõttu on kollektsioone omavahel lihtne kombineerida. 

Hansmarki eesmärgiks on pakkuda naistele kõiki riideid ühest kohast. Laiast valikust leiab erinevaid kvaliteetseid naisterõivaid: mantleid, jopesid, jakke, seelikuid, pükse, kleite, pluuse jpm.

Hansmark naiste kostüüm

Naisterõivaid valmistatakse ka suuremates suurustes, et igaüks leiaks Hansmarki kollektsioonist endale sobiva toote ja tunneks end rõivaid kandes ilusa ja trendikana. 

Hansmark naiste kleit Ntrend

Materjalid, mida kasutatakse on kehasõbralikud ja kaunite mustritega. Värvi- ja kangavalik on lai ning seetõttu võib Hansmarki kollektsioonist leida oma lemmiku igaüks. Ülerõivad on kerged, vastupidavad ja hoiavad hästi sooja. Klassikalised lõiked kindlustavad, et tunned, et kauni ja naiselikuna. Mantlid sobivad kandmiseks ka mitmel järjestikusel hooajal. Kaunid seelikud, kleidid ja komplektid sobivad kandmiseks nii tööl kui vabal ajal. Naiselikud lõiked rõhutavad Sinu keha plusse ja mõjuvad trendikalt läbi aasta.

Hansmark naiste mantel NTrend

Kombineeri kauneid rõivaid omavahel ja mõju värskelt ja trendikalt igal hooajal!

Tutvu Hansmarki tootevalikuga NTrendis ja leia oma lemmik siit. Hansmarki rõivaid saad proovida ka meie kauplustes Rakveres, Jõhvis, Tartus ja Viljandis.

Kommenteeri
Vasta
Kommenteerimiseks logi sisse.

Menüü

Seaded

Meeldivaks märgitud toodete salvestamiseks loo tasuta konto.

Logi sisse